10.000 tak fra Lions til Ry Hallen

10000 tak fra Lions til Ry Hallerne

Lions Club i Ry har startet det nye år med at en donation til byens nye midtpunkt Ry Hallen. Lions har givet Ry Hallen 10.000 kr. til arbejdet med de unge.
”Vi har set en helt fantastisk opblomstring og livsglæde for alle generationer og i en bemærkelsesværdig grad de unge ” udtalte Lions præsident Bent Dyrby ved overrækkelse af donationen, og fortsatte ” det et arbejde der er gjort og udføres nu, har gjort Ry Hallen til et midtpunkt, både hvad angår at samle generationer omkring mange interesser, men også at samle byen Ry ” sluttede Bent Dyrby af ved overrækkelse af det kontante beløb.
Lions Club Ry har selv stor glæde af Ry Hallen til sine aktiviteter, hvor julebanko og Lions løbet har stor glæde af samarbejdet. Lions holder også sine klubmøder i Ry Hallen, hvilket jo er et godt bevis på, at Ry Hallen er blevet et ”Aktiviteternes fælleshus”.

Bestyrelsesmedlem og PR ansvarlig for Lions club Ry – Karl-Erik Jørgensen
Fjeldstedsvej 18, 8680 Ry – Tlf. 8689 1833 – E-mail: karl@privat.dk

Lions uddeler julehjælpspakker for mere end 50.000 kr. i Ry

Kriteriet for udvælgelse
Lions i Ry har traditionen tro uddelt julepakker til medborgere i Ry området, som af forskellige grunde har svært ved at få holdt en ordentlig og anstændig jul. Kriteriet for tildeling er såvel økonomi som en opmuntring i en svær periode her til jul.

Glade givere og glade modtagere
” Lions har i år oplevet en meget stor efterspørgsel efter julehjælpspakker, hvilket nok afspejler den pressede økonomi hos mange. Lions klubberne er glade over at kunne hjælpe de familier som har søgt. Vi har modtaget henvendelse fra 57, som sidder hårdt i det her op til jul, det er 11 mere end sidste år, og det er selvfølgelig kedeligt at det er sådan, men i Lions glæder vi os over, at vi med vore sponsorer og besøgende fra bl.a. julebankospillet den 20. november er i stand til at hjælpe” udtaler Karl-Erik Jørgensen fra Lions i Ry, og fortsætter” vi har i år efterkommet alle ønsker om julehjælpspakker, og pakkernes indhold afspejler julehjælpsudvalgets vurdering fra ansøgning til ansøgning om behovet for hjælp.”

Donation fra Følsgaards personaleforening og Pressalit
Lions har til hjælp med arbejdet i år modtaget 10.000,- kr. fra Pressalit A/S i Ry og 2.500,- kr. fra Følsgaards personaleforening. Det er et en anerkendelse af vort hjælpearbejde, som vi sætter meget stor pris på. Det er disse donationer som gør, at Lions har midler til at opfylde alle ønsker om julehjælpspakke, trods en stigning på 25 % i ansøgninger. Det samlede beløb for julehjælpspakker er ca. 50.000 kr.

Gavepakker er klar til uddeling
”Lions udleverer fra 15. december til 20. december julehjælpspakkerne og gavekort til de familier som har mindre børn, så forældrene har mulighed for at købe en julegave til børnene og derved skabe varme og glæde i familien.” fortsætter Karl-Erik Jørgensen” og vi modtager mange takketilkendegivelser, der selv med Lions beskedne hjælp viser, at det også betyder noget, at andre tænker på dem, som har det svært med at få det hele til at hænge sammen her op til jul.”

Præsident Anne Marie Bornholdt, Max hvarregaard og Karl-Erik Jørgensen fra julepakkeudvalget fra hos Lions i Ry er ved at pakke traileren med pakker som skal leveres ud til ansøgerne.

Præsident Anne Marie Bornholdt, Max hvarregaard og Karl-Erik Jørgensen fra julepakkeudvalget fra hos Lions i Ry er ved at pakke traileren med pakker som skal leveres ud til ansøgerne.

Den nye generation er på plads til Lions Julebanko i Ry

” Fuck – jeg har banko ”
Den nye generation er på plads til Lions Julebanko i Ry

Lions julebanko med rekorddeltagelse i ny spillehal

Mere end 600 spilleglade og forventningsfulde gæster fyldte Ry Hallen i søndags til Lions 45. julebanko. Publikum kom i god tid, for man skulle have den rigtige plads. Der var stor nysgerrighed til, hvad det nu var for noget med at flytte bankospillet ind i en ”ny hal”, når nu man havde spillet 44 år i den ”gamle hal”. Forandringer blev modtaget med stor begejstring, da den nye lyse hal var helt perfekt, og samtidig gav den ekstra plads, som det krævede med rekord publikumdeltagelse på mere end 600 deltagere.Lions julebanko 20.11.2016

Banko ”generationsskifte” ved julebanko
Lions julebanko 20.11.2016 033
Der var flere generationer end nogens sinde, og det var i alle aldre som fandt sammen om at starte julen med at tage til Lions Julebanko, hvor stemningen var i top lige fra starten.

”Fuck – jeg har banko” var et af de særdeles markante banko-råb fra en ny teenageårgang som nu glædeligt deltager.
Der fik mange smil frem med de nye banko udtryk. Der var også intens stemning i luften, når der lige manglede et enkelt nummer for at man havde vundet f.eks. en bærbar computer eller et af de mange store gavekort på 1000 kr. og 2000 kr.

Flotte præmier for mere end 50.000,- kr.

Byens handlende og områdets erhvervsliv støttede igen massivt op om dagen med flotte præmier. Kvickly Ry gav gavekort for i alt 5.000,- kr., der var 2 bærbare computere fra DCC i Hinnerup og et gavekort på 2.000 kr. fra Siggaard Biler til nye vinterdæk og der var Rokkefår og mange andre gode og brugbare ting..

Der var med de mange sidegevinster og bordoverraskelser med en æske chokolade til hele bordet ( 3 borde ). Det var mange glade mennesker med en gevinst i hånden og en god og festlig oplevelse denne søndag eftermiddag.

Flot overskud på mere end 55.0000,- kr. til julevelgørenhed

Det foreløbige resultat viser et overskud på mere end 55.000,- kr., som bl.a. skal bruges til julevelgørenhed. Lions Club vil igen i år uddele julepakker til borgere som trænger til en opmuntring, og de enkelte kan selv søge og bekendte kan også søge. Overskuddet vil også blive brugt til familier der ikke har råd til at komme på ferie, her vil Lions gerne hjælpe, så børnefamilierne kommer til sol og strand sammen med andre. Der vil også blive mulighed for at støtte andre gode lokale formål.

Julebanko 2016

Lions julebanko i Ry klar igen søndag den 20. november, kl. 13:30

Med Lions julebanko starter julen i Ry for hele familien for 45. gang

250 gevinster og præmiesum på mere end 50.000,- kr.
Lions Ry har præmier spændende fra gavekort fra Kvickly for i alt 5.000,- kr., gavekort til nye vinterdæk, 2 bærbare computere, 7 Tablets og flere andre hovedgevinster. Lions Ry regner med 600 deltagere og med 250 gevinster, er der gevinstmulighed til næsten hver anden, det synes Lions Ry er ret godt. Der vil være Amerikansk lotteri som i de foregående år, og der vil i hver serie være 1 Tablets som præmie, så ved siden af de andre flotte præmier, er der igen i år også noget rettet mod ungdommen.

Sidegevinster spændende overraskelser under spillet til hele borde.
Lions Ry har spillet banko i Ry Hallen i 45 år, og skal hele tiden lave nogle små fornyelser og samtidig holde fast i traditionerne. Vi har flyttet Tablet gevinsterne over til ”Amerikansk lotteri” og der er mulighed for at vinde en 2 bærbare computere, jo det er gevinster tilpasset denne digitale tid. Lions Ry vil gerne lave et bankospil der henvender sig til alle generationer og holde fast i de gode traditioner. Lions Ry er ikke bange for fornyelse, hvorfor vi også i år kommer med overraskelser under spillet.
I Lions Ry tror vi der igen kommer mange og at der går rigtig mange glade bankospillere hjem med et eller andet i hånden, og så er vi som arrangører glade.

Lions Julebanko - 6

Julemanden kommer på besøg
Lions Rys Julebanko i Ry Hallen er blevet en tradition for mange, det er der julen starter for familierne, hvorfor vi har sikret os, at julemanden kommer forbi og har noget godt med til alle børnene.
Lions Julebanko billede - 1

Børn til og med 11 år får 1 gratis plade – Lions Ry ser gerne familien samlet til Julebanko
Lions Ry vil gerne at Julebanko bliver en traditionsrig julestart med familiehygge, og vi har i samarbejde med SuperBrugsen fortsat samarbejdet fra de senere år, så alle børn til og med 11 år (i følge med voksne) for 1 gratis plade, og der er også lidt mundgodt til disse børn.

Årets overskud forventes at blive 50. – 60.000,- kr.
Lions Ry forventer at årets julebanko igen giver et overskud på ca. 50. – 60.000,- kr., og er meget taknemlig for den store opbakning vi møder hos såvel annoncører i den husstandsomdelte bankoavis samt hos de mange gave sponsorer. Lions Ry er alle steder blevet positivt modtaget, og det har været en god oplevelse for klubbens medlemmer at komme rundt til butikker og erhvervsliv og mærke opbakningen til Lions Rys mange hjælpe opgaver.

Overskuddet skal gå til julehjælp, feriehjælp og hjælpe til borgere som trænger til en opmuntring.
Lions Ry vil primært bruge årets overskud på følgende områder:
– Julehjælpspakker i lokalområdet, hvor vi ved, at mange kan blive opmuntret med en hjælp til at holde en ordentlig jul med familien. Der blev sidste år uddelt ca. 30 pakker.
– Feriehjælpspakker for de familier som ikke har råd til at komme på sommerferie med familien. Der vil til maj komme et tilbud til de familier vi kan hjælpe i lokalområdet. Tilbuddet kan søges via vores hjemmeside. Vi forventer at kunne sende 3 familier på ferie.
– Hjælp til trængte borgere som trænger til en opmuntring.

PR ansvarlig for Lions club Ry – Karl-Erik Jørgensen
Fjeldstedsvej 18, 8680 Ry – Tlf. 8689 1833 – E-mail: karl@privat.dk

Frontfigur og en stor gave til Ry

Kunstværket ” Menneskeskabt mangfoldighed” blev fredag den 7. oktober afsløret på Bytorvet i Ry. Lions Club i Ry har givet støtte til materialer og transport, så det 3 årige skulptur-projekt kunne komme på sin rette plads i Ry midtby.

lions-skulptur-7-10-2016

Titlen ”Menneskeskabt Mangfoldighed”, som af samme grund var temaet i kunstskribent Trine Rytter Andersens tale, ”hvert ansigt i skulpturen udtrykker en side af den mangfoldighed af mennesker, som har bidraget til at skabe af skulpturen” sagde Trine Rytter Andersen og fortsatte ”se på den og lær at holde af mangfoldigheden. Hvad enten vi kan lide det eller ej, så rummer hver af os en mangfoldighed af udtryk og følelser” sluttede kunstskribenten
Bestyrelsesmedlem fra Lions Club i Ry begrundede støtten til det lokale kunstværk med vigtigheden af, at folk med psykiske lidelser kan indgå i meningsfulde fællesskaber på lige fod med andre. Kunstværket er et godt eksempel på, hvordan man i Socialpsykiatrien har fået brugerne til at bidrage med de ressourcer som de har.
Skulpturen står nu, så alle kan se den, når de kører forbi på Skanderborgvej eller går tur i byen, og mange spurgte direkte eller ud i luften, hvad den lavet af, og det gav Annette Jacobsen fra Socialpsykiatrien forklaringen på. Hun fortalte, at den er støbt på en sokkel af beton, armeret med jern. Derefter er ansigterne bygget op i fiberbeton, og den er efterfølgende blevet patineret med en speciel farve, som gør skulpturen vejrbestandig og frostsikker. Til sidst er der sprøjtet bronzestøv over den, så den ligner en bronzeskulptur.
Byen er meget stolt af, at den har fået et kunstnerisk fyrtårn, og det blev markeret på smukkeste vis med sang og champagne.

Gågadebanko 2016

Vinderne af Lions Kildebjerg-Ry løbet 2016

Lions club Ry siger tak til de mange deltagere, der var mødt op til vores årlige motionsløb. En speciel tak skal lyde til vores mange sponsorer, der har støttet os både med gevinster til løberne og med midler til vores hjælpearbejde.

Vinderne af løbet blev:

3 km
1 13:04 Hussien Habbash
2 13:11 Rikke Crawford
3 13:39 Nikoline Mengel
4 13:44 Frederikke Kilde
5 13:50 Rebecca Bang

5 km
1 20:18 Oscar Sig Tranberg
2 20:19 Klaus Skeem Staal
3 21:14 Robert Ladefoged Laursen
4 21:56 Søren Hansen
5 22:39 Martin Due Rasmussen

10 km
1 42:54 Lars Grue Jensen
2 43:43 Uffe Kristensen
3 45:38 Heidi Hinge Krogsgaard
4 46:17 Peter Holst
5 46:18 Mads Jakobsen

Alle resultaterne kan ses her: Resultater

Lions Kildebjerg-Ry løbet 2016 – ”Run for life”

Lion Kildebjerg løbet

Velkommen
Lions Club Ry vil gerne igen i år byde alle velkommen til en god dag rundt i den skønne natur omkring Ry. Løbet foregår torsdag den 19. maj 2016. Der løbes på distancerne 3 km, 5 km og 10 km. Flotte, men også udfordrende ruter i vores dejlige natur.
Alle ruterne er ændret i år, idet start- og målområdet er flyttet fra Ry Hallerne til Sanse-zonen på Kildebjerg.
Desuden er arrangementet udvidet til også at omfatte et 3 km WALK – alle har derfor mulighed for at deltage.

Igen i år er det gratis at deltage for børn under 18 år.

Tilmelding
Forhåndstilmelding er nu lukket. Men du kan nå det endnu. Kom til start- og målområdet ved Sansezonen på Kildebjerg på torsdag fra kl. 16:30, hvor du kan blive tilmeldt. Kom i god tid før dit løb starter – gerne minimum 1/2 time før. Du kan både betale kontant, via Swipp og MobilePay.

Formål
Udover at pleje din egen sundhed, er du med til at støtte et godt formål. I 2016 går startgebyret og sponsorindtægterne til at støtte:

Indkøb af mad til et børnefolkekøkken i Nuuk på Grønland, som drives af den selvejende institution Mælkebøttecentret

Syriske flygtningebørn i nærområderne (Libanon eller Tyrkiet)

Start / mål
Målområdet er placeret ved Sansezonen på Kildebjerg (lige ved siden af Ry Fysioterapi & Sundhedshus).
Målområdet åbner kl. 16.30. Efter løbet er der en gratis økologisk sodavand fra Ørbæk Bryggeri, samt gratis vand (sponseret af Jyske Bank) og frugt (sponseret af SuperBrugsen)

Der vil i år være mulighed for at købe mad og drikke fra pølsevognen, ligesom det vil være muligt at få opbevaret tøj/værdigenstande under løbet.

Rute / starttider / startgebyr
3 km (se ruten her) start kl. 18.00 (løb og WALK starter samtidig) Startgebyr: 50 kr.

5 km (se ruten her) start kl. 18.40, Startgebyr: 50 kr.

10 km (se ruten her) start kl. 18.30, Startgebyr: 75 kr.

Husk: Alle under 18 år løber gratis med.

Ruterne vil være markeret med minestrimmel og skilte. Der vil også være officials på ruten. Underlaget er grus og skovstier samt asfalt. 3 km ruten er alene på asfalt stier og således eneste rute som også er egnet til gangbesværede og dem som medbringer barnevogn eller klapvogn.

På 3 km WALK ruten vil der være mulighed for et stop undervejs, hvor der vil blive serveret kaffe og et stykke kage.

På 10 km ruten vil der halvvejs være et depot med vand og saft.

Tidtagning
Tidtagning foretages i samarbejde med SportsTiming. Deltagerne er ansvarlige for at startnummer placeres foran således det kan læses når målstregen passeres.

Startnummer
Startnummer kan hentes ved sansezonen på Kildebjerg onsdag den 18. maj 2016 mellem kl. 17.00 – 19.00 eller torsdag den 19. maj 2016 i målområdet seneste 1/2 time før dit løb.

Lions Julebanko – 2015

Lions Julebanko – 2015

” Ry løverne slog Kong Vinter ”
Lions Julebanko - 6

Julebanko for hele familien trodsede vejret

500 spilleglade og forventningsfulde gæster fyldte Ry Hallen i søndags til Lions 44. julebanko. Den pludselige vinter som også ramte Ry, fik kun nogle få, til at blive hjemme, så da man havde trodset vejret og byggepladen ved Ry Hallen, blev der der hygget for hele familien. Publikum kom i god tid, for man skulle have den rigtige plads, og den rigtige plade.

Flere generationer spillede banko

Det var flere generationer som fandt sammen om at starte julen med at tage til Lions Julebanko, og stemningen var god lige fra starten. Der var mange smil fremme med banko markeringerne, hvor der i år var 2 borde som fik præmier til hele bordet. Med 250 præmier til banko og amerikansk lotteri, er der statistisk mulighed for at hver anden vinder, og der var da også mange glade smil, og store smil, når man havde vundet 2 – 3 præmier, eller en ny bærbar computer.
”Banko – hold da op, jeg har vundet det flotte Georg Jensen vægur fra LUNA” , julegaven er hjemme. Mange misundte vist, at det flotte Georg Jensen vægur fra LUNA , et gavekort på 3.000 kr. fra Kvickly eller de mange andre store præmier, ikke smuttede i deres gevinstkurv.

Nye tider med ny julemand
Lions ville ikke undvære traditionen med at julemanden kom og uddelte KVICKLY-slikposer til børnene. Vores sædvanlige rare julemand havde travlt hos andre juleglade mennesker, så hr. Berger fra Profil Optik havde udlån sin velspillende julemand fra forretningen på Bytorvet til dagens arrangement, og den gjorde lýkke sammen med de mange slikposer.

Flotte præmier for mere end 50.000,- kr.

Byens handlende og områdets erhvervsliv støttede igen massivt op om dagen med flotte præmier. Kvickly Ry gav gavekort for 5.000,- kr., Luna Sølv og Guld gav et flot vægur til 2.000,- kr., Dans Computer Center gav 2 bærbare Computere og 7 Tablets og der var Rokkefår, Bærbare Computere og Tablets. Der var med de mange sidegevinster og bordoverraskelser – Der var mange glade mennesker med en gevinst i hånden. Der var nogle der fik mange præmier med hjem fra en god og hyggelig familieeftermiddag i en lun og hyggelig Ry Hal.

Flot overskud på knap 60.0000,- kr. til julevelgørenhed

Det foreløbige resultat viser et overskud på knap 60.000,- kr., som bl.a. skal bruges til julevelgørenhed. Lions Club vil igen i år uddele julepakker til borgere som trænger til en opmuntring, og de enkelte kan selv søge og bekendte kan også søge. Overskuddet vil også blive brugt til familier der ikke har råd til at komme på ferie, her
vil Lions gerne hjælpe, så børnefamilierne kommer til sol og strand sammen med andre. Der vil også blive mulighed for at støtte andre gode lokale formål.